Contact & info

ALGEMENE INFORMATIE

OP DE HOOGTE BLIJVEN

Wil je graag op de hoogte blijven van het workshopaanbod en activiteiten rond Werkplaats de Smidse, dan kun je je aanmelden voor mijn halfjaarlijkse nieuwsbrief met bovenstaand formulier.

LOKATIE

Werkplaats de Smidse is gevestigd op het erf van boerderij de Hofstede, die deel uitmaakt van Landgoed de Reehorst.
Adres: Odijkerweg 33, 3972 NE Driebergen.

ROUTEBESCHRIJVING LANDGOED DE REEHORST

Openbaar vervoer: NS Station Driebergen/Zeist. Op het stationsplein rechts, bij de T-splitsing links, Odijkerweg. Na een paar honderd meter volg de bocht naar rechts. Schuin tegenover Tuincentrum Abbing is de inrit van de boerderij. De smidse bevindt zich achter op het erf.
Auto: Afrit Driebergen/Zeist op de A12, Richting Zeist. Parkeren: kort parkeren kan achter de smidse, langer parkeren in de P&R bij station Driebergen-Zeist.

AANMELDEN

Aanmelding voor de Smeedwerkplaats kan direct bij mij per email of telefoon. Vermeld daarbij je adresgegevens en telefoonnummer.
Desgewenst maak ik een afspraak voor een kennismakingsgesprek of proefles.

PRIJZEN

Ik hanteer drie tarieven, naar hoogte van je inkomen. Je bepaalt zelf welke tarief je op jouw financiële situatie van toepassing vindt. De drie tarieven staan gespecificeerd op de nota die je ontvangt. Voor achtergrondinformatie over mijn omgaan met prijzen, klik hier
Als de prijs een drempel zou zijn om deel te nemen, stel ik het op prijs als je contact opneemt. Ik werk vanuit de overtuiging dat geld uiteindelijk geen belemmering mag zijn om deel te nemen.

ANNULLERINGSREGELING

Op alle cursussen en workshops is de volgende annuleringsregeling van toepassing:
Tot 4 weken voor aanvang kan deelname worden geannuleerd zonder kosten. Vanaf 4 weken tot 7 dagen voor aanvang 50% van cursusprijs; vanaf 1 week voor aanvang is het hele bedrag verschuldigd.

CONTACT

Voor informatie en aanmelden: workshops@werkplaatsdesmidse.nl
Voor contact met Erik Lemmens: info@eriklemmens.nl