Home

Welkom op de website van Werkplaats de Smidse.

De Werkplaats is … een werkplaats. Er hangt een geur van vuur en ijzer. Het is een plek waar inspiratie aanwezig is, waar je zin krijgt om aan het werk te gaan, op je eigen manier en in uitwisseling met anderen. In dit werk begeleiden wij je, als groep van 8 smeedgenoten.

Op deze website vind je actuele informatie over de Smeedwerkplaats voor volwassenen en de Smeedwerkplaats voor kinderen. Je vind ons niet op Facebook of Instagram, je vindt ons hier… of in de Werkplaats.

Actueel:

  • 20 september 2020 was de boekpresentatie van het (foto)boek over de smidse: ‘Verhalen uit de Smidse’ over pedagogie en ambacht, over achtergrond en idealen. Het boek is te bestellen via de webshop van uitgeverij Nearchus.
  • We bewegen mee met de corona-preventiemaatregelen en de mogelijkheden die deze bieden voor onze workshops. Met in achtname van alle voorzorgsmaatregelen streven we ernaar zoveel mogelijk continuïteit te bieden. Als je je aanmeldt voor een workshop, houden we je op de hoogte van het al dan niet doorgaan in geplande of gewijzigde vorm.
  • Sinds januari 2019 is de smidse lid van de Sleipnircoöperatie; meer lezen.
  • Wil je op de hoogte blijven van workshops en ontwikkelingen, meld je dan aan per e-mail voor de half-jaarlijkse nieuwsbrief.
  • Vertrouwelijkheidsverklaring Werkplaats de Smidse

Voor eigen werk van Erik Lemmens kijk op www.eriklemmens.nl