Home

Welkom op de website van Werkplaats de Smidse.

De Werkplaats is … een werkplaats. Er hangt een geur van vuur en ijzer. Het is een plek waar inspiratie aanwezig is, waar je zin krijgt om aan het werk te gaan, op je eigen manier en in uitwisseling met anderen. In dit werk begeleiden wij je, als groep van 8 smeedgenoten.

Op deze website vind je actuele informatie over de Smeedwerkplaats voor volwassenen en de Smeedwerkplaats voor kinderen. In maart 2022 is onze website uitgebreid met nieuw fotomateriaal. Je navigeert tussen tekst- en fotopagina’s met de knoppen rechts boven aan elke pagina. Veel kijkplezier!

Je vindt ons niet op Facebook of Instagram, je vindt ons hier… of in de Werkplaats.

Actueel:

  • TOT ONZE GROTE SPIJT HEBBEN WE PER 30 DECEMBER 2022 ONZE MOOIE WERKPLAATS OP LANDGOED DE REEHORST MOETEN VERLATEN. WE ZIJN AAN HET WERK VOOR  EEN NIEUWE LOCATIE. TOT DAT MOMENT LIGT HET MERENDEEL VAN ONZE WERKZAAMHEDEN TIJDELIJK STIL.
  • Wat wel doorgaat zijn de workshops en demonstraties die we op locatie kunnen geven, met onze mobiele smidse. Voor informatie en aanvraag e-mail workshops[at]werkplaatsdesmidse.nl
  • Onze zoektocht naar een nieuwe locatie heeft veel media-aandacht gekregen, waaronder een interview in Telegraaf/editie Utrecht, en een reportage op RTV-Utrecht.
  • Wil je op de hoogte blijven van workshops en ontwikkelingen, meld je dan aan per e-mail voor de half-jaarlijkse nieuwsbrief.
  • We hebben een nieuwe video, waarin te zien is hoe wij in de smederij te werk gaan!